close

10 alimente pe care le-am preparat greșit toată viata. Trucuri geniale!

screenshot-13

Parcă niciodată nu consumăm suficiente fructe și legume în dieta noastră. Ar fi bine să o facem! De asemenea, stim cu totii că, ele pot provoca o mulțime de probleme atunci când sunteți încercati să  faceti o salata – nu toate semințele sunt usor de îndepărtat de pe unele dintre ele, în timp ce coaja este greu de indepartat de pe altele.Tocmai de aceea, venim in ajutor cu câteva dintre cele mai eficiente metode de a face fructele și legumele gata să măncat,


Ardei dulci

5916805-7-650-0127578d76-1470928727
O modalitate simplă de a scăpa de toate semințele dintr-o singură miscare


Pepeni verzi

2
Puteți servi pepenele verde mai ușor cu ajutorul unui bol adanc

 

Cartofi

3
Se pune cartoful fierbinte în apă rece ca gheața, și în câteva minute, coaja se va desprinde cu ușurință în mâinile tale.

Ceapa

4
Trebuie doar să faci două tăieturi rapide pe coaja de ceapă.


Avocado

32a5314faad9e57ba6526fe4107df721

Cirese, masline si fructe de padure

5916705-2try-650-d49319f0f1-1470928727
Fară samburi, măslinele și cireșele, prin simpla presare, între două farfurii, taindu-le apoi în jumătate, într-o singură etapă.

Ardei copti

6
Pentru a îndepărta ușor coaja ardeilor, pur și simplu ungeti-i cu ulei de măsline, și puneți-i la cuptor pentru putin timp.

Grapefruit

7
Aveți posibilitatea de a tăia orice fructe citrice în bucăți, folosind aceeași metodă.

Dovleci și dovlecei

8
Acest lucru este de departe cel mai sigur și mai rapid mod.

Sursa

 

Citește și:   Idei practice în bucătărie – 5 trucuri pe care trebuie să le afli!

Leave a Response