Evită acest produs! Uite ce conţine şi toată lumea îl consumă!

 De ce nu ar trebui să mănânci cartofi prăjiţi

Fast-food-ul are un impact negativ asupra sănătăţii noastre. Recent, s-a aflat cum se gătesc cartofii de la McDonald’s şi rezultatul a fost că aceştia conţin o mulţime de ingrediente nocive.
Aceste ingrediente pot cauza boli grave şi sunt: butilhidrochinonă, uleiuri hidrogenate din soia, dimetilpolisiloxan, uleiuri hidrogenate, ulei de rapiţă, ulei din soia, acid citric, dextroză. sare, milk french-fries-FIhidrolizat, cartofi,  aromă de vită.

Două dintre cele mai periculoase ingrediente aflate în cartofi

 

  • TBHC (butilhidrochinonă), un derivat chimic al petrolului, folosit la cartofi pentru a nu se strica. Compusul este folosit şi în produse cosmetice şi parfumuri. Consumul în doze mari poate cauza vomă, greaţă, leşin, delir sau ţiuituri în ureche. Poate cauza şi astm, dermatită, rinită sau hiperactivitatea la copii.
  • Dimetilpolisiloxan,  un tip de silicon care este folosit în cosmetică la producerea şampoanelor şi a balsamelor. Acest compus poate conţine formaldehidă, care pot cauza alergii şi disfuncţii ale creier.

 

 

 Conform unor studii variate, formaldehida poate cauza cancer.
Uleiul hidrogenat din soia este alt compus ingredient din cartofi. Consumul regulat al acestui ingredient pot avea numeroase efecte.

sursa

Posturi similare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *