close

Primul lucru pe care îl poți vedea în fotografii va spune multe despre caracterul tău

Testele bazate pe iluziile optice care te induc în eroare sunt extrem de populare în ultima vreme. Utilizatorii de Internet sunt atrași de astfel de teste și psihologii le folosesc de asemenea pentru a descoperi cât mai multe despre caracterul pacienților lor. Este foarte important să fii atent la prima imagine pe care o vezi deoarece vei fi capabil să vezi și altele în aceeași fotografie după un scurt timp.

Îți sugerăm să încerci unul dintre testele de mai jos, însă nu le lua foarte în serios. Ele nu îți vor oferi un portret psihologic complet, însă îți vor da câteva informații cu privire la personalitatea ta, pe care ar trebui să le iei în considerare.

1. 

2.

3.

4.

Bonus:

REZULTATE:

Un leu: este cel mai probabil că mereu vrei să ajungi la esența lucrurilor și nu îți este frică să te confrunți cu cele mai mari temeri ale tale. Ești o persoană foarte curajoasă!

O pasăre exotică: Poate uneori ești superficial și în unele situații, chiar iresponsabil. În același timp, ai o personalitate creativă și îți dorești să schimbi lumea în bine.

 

O rață: Este posibil ca viața ta să consiste în impulsuri emoționale. Ai deseori schimbări de stare și tinzi să iei decizii foarte rapid.

Un iepure: Îți place să iei în considerare toate consecințele acțiunilor tale. Logica, de obicei, are primul loc în viața ta, cu toate că asta nu înseamnă neapărat că ești o persoană rece și insensibilă.

 

2 crocodili: Este foarte posibil ca tu să încerci mereu să menții situațiile sub control și să fii liderul. Totuși, nu ești un tiran brutal, ci mai degrabă un manager, șef sau lider atent .

O pasăre: Poate că nu te deranjează să fii condus prin drumurile cele mai prăpăstioase și abrupte ale vieții către stele. Acest lucru nu înseamnă că nu ai propria ta opinie, dar te raportezi mereu la alții și încerci să faci compromisuri. De aceea ești foarte sincer și sociabil.

 

Botul unui câine: Este cel mai probabil ca tu să fi început analiza fotografiei în modul obișnuit: de la stânga la dreapta. Acest lucru nu înseamnă că ești o persoană obișnuită, ci îți pune în evidență modul logic de a gândi și afinitatea către analiza constantă a realității. Și probabil ai fost capabil să vezi și a doua fotografie imediat după ce ai ajuns în partea ei dreaptă.

Piciorul și coada unui câine: Dacă ai analizat fotografia de la dreapta la stânga sau dacă ai observat ambiguitatea ei imediat, atunci probabil îți plac deciziile mai neobișnuite. Acest lucru nu înseamnă că nu îți poți folosi gândirea logică – doar că îți place să ai o abordare creativă atunci când încerci să rezolvi o problemă.

 

Wolverine: Probabil ești un fan foarte mare al Marvel. Nimic nu te încântă mai mult decât carisma lui Tony Stark, rezistența uimitoare a Căpitanului America sau înfățișarea dură a lui Wolverine.

2 Batman: Este mai probabil să fii un fac al DC cu străzile lui întunecate din orașul Gotham și răufăcătorii lui. Și bineînțeles, îl adori pe Cavalerul Negru.

 

CITEȘTE ÎN CONTINUARE:

10 TESTE UȘOARE pe care le poți face acasă și care îți arată dacă mâncarea este de calitate

Există multe modalități de a verifica calitatea produselor alimentare pe care le consumăm zilnic. Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele necesită asistența profesioniștilor sau a unor echipament speciale.

Există însă și teste pe care le puteți face singur acasă sau chiar chiar în supermarket, îaninte de a cumpăra un produs.

Conervanții folosiți în ultimii ani fac ca mâncarea să devină din ce în ce mai greu de digerat, iar în timp apar o mulțime de probleme de sănătate care pot fi evitate.

Iată cum poți vedea dacă ceea ce consumi îndeplinește condițiile de calitate.

1. Acordă atenție dungilor albe și stratului gros de grăsime de pe pe pieptul de pui. Aceasta înseamnă că fermierii au injectat hormoni de creștere în păsările de curte, iar puii s-au îngrășat mult prea repede. O astfel de carne nu este bună pentru sănătatea ta.

Culoarea este, de asemenea, un lucru foarte important: dacă este gălbui, pieptul nu nu este proaspăt. Pieptul de pui ar trebui să fie roz și nu ar trebui să fie prea moale.

2. O picătură de iod te va ajuta să verifici dacă brânza cumpărată conține amidon. Dacă se întâmplă acest lucru, pata va deveni albastră și, dacă nu, culoarea va rămâne galbenă sau maro.

Lasă puțin brânză de vaci la temperatura camerei. Dacă conține grăsimi vegetale, va deveni galbenă . După acest test, brânza proaspătă poate fi acră, dar nu va schimba culoarea.
3. Se toarnă puțină miere pe o suprafață. Mierea falsă se scurge și se întinde imediat pe suprafață. Mierea de înaltă calitate este destul de groasă și se scurge într-un curent subțire.
Dacă se simte o aromă de caramel, înseamnă că mierea a fost deja încălzită. Dacă se simte că este excesiv de dulce, înseamnă că această miere conține zahăr alb.

4. Smântână

Pentru a verifica dacă smântâna conține grăsimi vegetale, amestecă o lingură de smântână într-un pahar de apă fierbinte. Un produs de calitate proastă va produce fulgi albi. Smântâna reală va deveni un lichid omogen.

5. Verificați dacă un pachet de produse congelate are zăpadă sau bucăți de gheață în el. În caz contrar, nu a fost stocată corect. Alegeți produse care au gheață pe ele.

6. Pește

Peștele proaspăt nu trebuie să aibă ochi tulburi, iar branhiile sănătoase sunt întotdeauna de o culoare roșie aprinsă. Pielea trebuie să aibă o strălucire naturală metalică, iar solzii trebuie să fie strâns atașați corpului.

7.
Atunci când alegi carne, apăsă cu degetul. Carnea proaspătă trebuie să fie suficient de rezistentă pentru a face să dispară amprenta.
Taiei o bucată mare în jumătate: dacă carnea este întunecată, dar are contururi albe, aceasta înseamnă că durata de păstrare a acesteia a fost extinsă cu aditivi. Spăl-o cu un prosop de hârtie – carnea proaspătă nu trebuie să lase prea multă umiditate și sânge pe prosop.

8. Verdețuri

Ține o legătură de mărar, de exemplu. Dacă frunzele atârnă, ierburile sunt mature. În plus, dacă culoarea este prea închisă și tulpinile sunt prea lungi, înseamnă că conține nitrați. Ierburile proaspete au întotdeauna o culoare naturală verde.

9. Brânzeturi

Poți observa cu ușurință brânza care conține grăsimi vegetale. Se va sfărâma atunci când o tai (nu se aplică tipurilor de brânză cum ar fi cheddar), și se va usca și va crea fisuri atunci când va rămâne fără pachet.

Lasă puțin brânză la temperatura camerei. Un produs de înaltă calitate va deveni mai moale, dar dacă se usucă și apare umezeală pe ea , mai bine arunc-o.
10. Înghețata

Lasă înghețata preferată la temperatura camerei. Dacă conține grăsimi vegetale, va rămâne înghețată mai mult timp și eventual se va topi într-un lichid.
Înghețata cu ingrediente de bunî calitate se va topi într-o substanță cremoasă, albă groasă.