close

Ce pericole te pasc atunci când nu ai habar să decongelezi carnea!

Dacă vă gândeaţi că ştiaţi toate metodele de decongelare a alimentelor, ar trebui să vă mai gândiţi o dată. Studiile arată faptul că, până acum am decongelat greşit. Susan Eksted, cercetător, este de părere că majoritatea oamenilor greşesc atunci când vine vorba de decongelare şi că nu este bine deloc să lăsăm carnea la frigider, peste noapte, pentru a se decongela.

Se spune că cea mai bună metodă de decongelare este să punem alimentele în apă rece, în acest mod se menţin gustul şi proprietăţile produsului, deoarece apa conduce căldura în mediul îngheţat.

Oamenii de ştiinţă şi bucătarii cunoșteau de mult acest truc. Cea mai bună metodă de decongelare este să învelim alimentul în folie trasparentă şi să îl punem în apă rece. S-a demonstrat faptul că oamenii decongelează produsele în frigider, doar pentru că au impresia că este cea mai igienică metodă. Decongelarea în cuptorul cu microunde este de asemenea o mare greşeală, deoarece acest proces poate distruge proprietăţile alimentelor!

Citește și:   Două LINGURI din acest amestec vor topi GRĂSIMEA de pe abdomen!

Leave a Response