close

Boli provocate de cuptorul cu microunde pe care probabil le ignori!

these-5-diseases-are-all-caused-by-microwave-ovens-and-youve-probably-ignored-them-830×450

Cuptorul cu microunde este o soluție practică și la îndemână pentru toată lumea. Cuptoarele cu microunde sunt ușor de folosit și convenabile, mai ales pentru oamenii moderni și mereu pe grabă.

Dacă ați fi conștienți de răul pe care cuptoarele cu microunde îl provoacă sănătății voastre, ați fi mult mai prudenți și nu ați mai sta nici măcar în preajma lor când sunt în funcțiune.

Cu toate că acesta este perfect închis, suntem încă expuși la niveluri nocive ale câmpurilor electromagnetice. Undele electromagnetice pot pătrunde în corpul uman, cauzând probleme grave de sănătate.

Efectele microundelor asupra alimentelor:

  • rup legăturile chimice și moleculare
  • degradează alimentele și distrug nutrienții
  • distrug și deformează moleculele din alimente, ducând la crearea de compuși radioactivi periculoși
  • degradează componentele din aminoacizi și creează anomalii imunologice
  • încălzind laptele matern la microunde se pierd 96% din anticorpii săi
  • scad numărul celulelor albe din sânge
  • scad hemoglobina, provocând anemie
  • cresc numărul de leucocite, provocând intoxicația și deteriorarea celulelor
  • cresc nivelul de colesterol
Citește și:   Te vei speria - urina, gustată de medici, în Evul Mediu - iată șocantul motiv!

Efectele asupra organismului

 

  • sistem imunitar slăbit
  • rezistență scazută la infecțiile virale și bacteriene
  • malformații congenitale
  • cancer
  • boli grave

Leave a Response