close

ATENȚIE! Nu reîncălzi niciodată aceste alimente! Poate fi foarte periculos!

landscape-1441380376-micro

De fiecare dată când îți rămâne mâncare în plus o păstrezi cu gândul de a mânca mai târziu. Dar cea mai mare greșeală pe care majoritatea o facem este că tindem să reîncălzim resturile.

 

 Cartofi

Iti ofera un numar impresionant de beneficii, dar daca i-ai pastrat reci timp de o zi sau doua in mod sigur si-au pierdut toate beneficiile impreuna cu valorile nutritive.

 

 Oua

Ouale fierte sau prajite reincalzite pot fi letale dace le expui la temperaturi ridicate si le reincalzesti.

 

Pui

Daca mananci pui cu o zi dupa ce a fost preparat te expui unui mare risc deoarece te poti confrunta cu probleme digestive .

 

Ciuperci

Cand vine vorba de reincalzire, ciupercile pt fi foarte periculoase. Ele trebuiesc consumate imediat dupa ce le prepari, iar in cazul in care iti raman cateva pentru ziua urmatoare, nu le reincalzi deoarece te poti confrunta cu probleme digestive sau chiar afectiuni cardio vasculare.

 

Citește și:   Află înlocuitorii IEFTINI pentru alimentele scumpe

 

sursa:womansday.com

Leave a Response