close

Alimente pe care sa nu le tii in fridiger!

zece-alimente-pe-care-nu-este-bine-sa-le-tii-in-frigider_size1

Frigul poate avea efecte negative asupra unor alimente despre care credeai că cel mai bine se păstrează la temperaturi scăzute. Descoperă care sunt 5 dintre ele şi scoate-le acum din frigider!

1. Bananele

Dacă ţii bananele la frigider, cu siguranţă acestea se vor înnegri. Este recomandată păstrarea lor la temperatura camerei, asta dacă doreşti ca ele să se coacă mai repede.

2. Roşiile

Aceste legume îşi vor pierde gustul dacă sunt depozitate la frigider şi se vor înmuia simţitor. Cu siguranţă credeai că ele vor fi mai tari dacă sunt păstrate la rece, însă efectul este exact invers. Nu trebuie să le întârzii coacerea, pentru că roşiile trebuie consumate atunci când sunt coapte complet.

3. Pâinea

Pâinea îşi va pierde gustul şi îşi va modifica textura dacă este ţinută la frigider. Ţinută la rece, acesteia îi poate fi prelungită valabilitatea, însă va deveni uscată, tare şi deloc fragedă. Se recomandă păstrarea ei într-un prosopel sau în cutia de pâine la temperatura camerei.

Citește și:   Uite ce se întâmplă în creierul tău dacă mănânci murături o dată pe zi, timp de o lună!

sursa: eva.ro

Leave a Response