close

8 alimente care ajută dezvoltarea celulelor canceroase. Nu le mai consuma!

top10cancer-causingfoods

Cancerul este unul din principalele cauze ale deceselor din întreaga lume. În prezent, sunt mai mult de 1,5 milioane de persoane diagnosticare cu o formă de cancer. Organizația Mondială a Sănătății a început o campanie de informare asupra pericolelor la care ne expunem zilnic și care pot duce la dezvoltarea celulelor canceroase. Printre aceste pericole se află și o serie de alimente periculoase.

top10cancer-causingfoods

1. Somonul crescut în ferme – conține o mulțime de dioxine și alte substanțe cauzatoare de cancer, spre deosebire de somonul sălbatic. Acest lucru se datorează dietei contaminate pe care o are peștele crescut în ferme, antibiotice și alte ingrediente dăunătoare.

2. Roșii în conservă – nu multă lume știe că în aceste conserve sunt introduse substanțe care împiedică metalul să se dizolve în alimente. Aceste substanțe sunt periculoase și pot să provoace cancerul.

3. Băuturile carbogazoase – toate băuturile carbogazoase conțin aspartan, un îndulcitor artificial care s-a demonstrat că provoacă dezvoltarea tumorilor la sâni, în sânge și în nodulii limfatici. De asemenea este insulino-rezistent.

Citește și:   10 Alimente Pe Care Câinele Tău Nu Ar Trebui Să Le Mănânce Niciodată

4. Popcorn la microunde – această gustare populară este ambalată în pungi care conțin o substanță chimică. Această substanță a fost asociată cu multe boli ale ficatului și ale sistemului imunitar.

5. Chipsuri de cartofi – altă gustare populară mai ales printre copii. Sunt plini de calorii și grăsimi și pot duce la acumularea de grăsime excesivă, hipertensiune și diverse forme de cancer.

6. Alimente afumate, murate sau sărate – aceste alimente sunt bogate în nitrați, care sunt extrem de dăunători.

7. Alimente modificate genetic – aceste alimente sunt peste tot, în toate magazinele. Este aproape imposibil să evităm alimentele modificate genetic.

8. Zahar rafinat – acest zahăr a fost asociat cu nivelul ridicat de insulină, iar zaharul este cea mai importantă hrană pentru celulele canceroase.

Leave a Response