Ai pofta de un macrou afumat? Cumpara un produs traditional sanatos, 100% natural

Cu o carne extraordinar de gustoasa si bogata in nutrienti, macroul nu poate lipsi dintr-un ospat pescaresc. Se gaseste nu doar in Marea Baltica, Marea Mediterana sau Marea de Nord, ci si in Marea Neagra, fiind unul dintre cele mai cautate specialitati. Se poate servi si ca mancare rece si are multiple beneficii pentru organism.

Macroul este un termen care desemeneaza peste 30 de specii de pesti, majoritatea din familia Scombridae. Pestii traiesc in bancuri mari si se captureaza la plasa, fiind un deliciu al meniurilor. Daca vrei sa iti surprinzi in mod placut papilele gustative, iti recomandam un macrou afumat 100% natural, autentic.

 

 

Ce fel de peste este macroul si unde traieste?

„Macrou” nu este denumirea unui singur tip de peste. Termenul este unul general si desemneaza mai mult de 30 de tipuri de pesti, care traiesc – de regula – in zonele de coasta. Acesti pesti se gasesc in bancuri mari, de unde sunt si capturati cu ajutorul plaselor. Aceasta tipologie de peste este una dintre cele mai consumate specialitati si confera o versatilitate extraordinara in meniuri.

Dimensiunea macroului poate varia de la 20 de centimetri, la peste 200 de centimetri. Desi caracteristicile fizice sunt diferite, majoritatea specialitatilor de macrou au o aroma si o valoare nutritionala similare. Ceea ce face diferenta este modul de preparare ce impresioneaza chiar si atunci cand vorbim despre hrana rece. Traieste in Marea Neagra.

 

Macrou Scomber Scombrus, afumat cu rumegus de fag: o delicatesa

Daca vrei sa mananci un macrou autentic, atunci el trebuie sa fie preparat conform retetei traditionale a rusilor lipoveni din Dobrogea. Nu exista termen de comparatie: este un produs extraordinar, cu un gust pe care nu o sa il uiti prea curand.

Spre deosebire de alte tipuri de produse existente in comert, acest preparat nu este prea sarat si are o aroma care iti rasfata simturile. Ingredintele sunt: macrou Scomber Scrombus eviscerat, sare, zahar si fum natural (realizat prin arderea rumegusului de fag). Procedeul de preparare a pestelui este unul pe care doar oamenii locului in cunosc, iar rezultatul unul fara egal. Reteta veche de sute de ani este transmisa din generatie in generatie si impresioneaza in fiecare secol. Este wow!

 

Ce beneficii asupra organismului asigura macroul?

Cauza popularitatii acestui tip de peste nu este doar gustul. Macroul, pe langa aroma extraordinara, vine la pachet si cu beneficii uimitoare asupra organismului uman. Specialistii arata ca un consum crescut de macrou poate influenta pozitiv structura osoasa, poate reduce simptomele de depresie, imbunatateste functiile cardiace, dar si functiiile cognitive, ajuta memoria, sustine dezvoltarea musculara si acuitatea vizuala.

Continutul de Omega-3 are un efect pozitiv asupra sanatatii si a starii de spirit a consumatorului. Iata, asadar, cat de multe motive ai sa te bucuri de aceasta specialitate locala. Poti sa cumperi macrou traditional vidat, pe care sa il consumi ca hrana rece, si sa te bucuri de o explozie de gusturi si de sanatate.

 

Macrou afumat cu o reteta de 100 de ani de traditie, de la Deltaica.ro

Deltaica.ro este o companie romaneasca de top, ce pune in aplicare cele mai vechi traditii din gastronomia pescareasca. Peste 100 de ani au retetele la baza carora stau produsele comercializate de Deltaica.ro.

Poti sa cumperi macrou afumat, icre de stiuca, marinata lipoveneasca, sau alte tipuri de preparate din peste,  din lantul de magazine localizat in Bucuresti, Tulcea, Constanta, Iasi, Harsova, Galati si Brasov. Vei fi impresionat de produsele pescaresti fara conservanti, aditivi alimentari si coloranti.

 

Date de contact:

Tel: 0729.995.529

E-mail: vanzari@deltaica.ro

 

 

 

Posturi similare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *