close

Aceste prăjituri sunt așa de frumoase că par făcute din sticlă. AFLĂ REȚETA!

0

Există prăjituri care sunt atât de spectaculoase încât nici cea mai pofticioasă persoană nu s-ar îndura să strice aceste minuni culinare. Cofetăreasa de naționalitate rusă Olga are o tehnică specială pentru glazură pentru a crea un aspect de marmură!

Secretul din spatele efectului de oglindă a fost dezvăluit. Rețeta este următoarea:

Ingrediente: 20 g gelatină pudră, 120 g apă, 300 g glucoză, 150 g apă, 300 g zahăr, 200 g lapte condensat, 300 g ciocolată (alb, cu lapte, neagră sau o combinație), colorant alimentar

Pași:

  • Se încălzește gelatina în apă
  • Se fierbe glucoza, zahărul și apa
  • Se îndepărtează de pe foc și adaugă gelatina
  • Se adaugă laptele condensat
  • Se toarnă ciocolata și se amestecă bine, pentru a nu exista bule de aer
  • Efectul de marmură apare prin utilizarea mai multor straturi de glazură turnate peste tort.

1

2

3

4

5

6

7

7a

8

9

10

11

12

 

Citește și:   Idei practice în bucătărie – 5 trucuri pe care trebuie să le afli!

Leave a Response