close

10 idei geniale pentru a face cafeaua și mai delicioasă

preview-6254760-650×341-98-1472237058

Pentru a face o cafea foarte bună, trebuie să știi câteva trucuri.

1. Se amestecă o jumătate de linguriță de zahăr din trestie de zahăr cu cafea. Se încălzește un pic la foc mic, apoi se toarnă în apă.
Zahăril caramelizat conferă băuturii o aroma si un gust unic.

2. Pentru a avea ceașcă de cafea fără sedimente, se adaugă o linguriță de apă rece în cafeaua proaspăt preparată și așteptați o jumătate de minut. Cafeaua măcinată se va soluționa în jos și nu va fi nevoie să o filtrati.

3. O ceașcă de cafea rece intr-o zi fierbinte – există ceva mai bun? Dar, în loc de cuburi de gheata, care pot strica gustul băuturii, este mai bine să utilizați cuburi speciale de cafea. Se răcește cafeaua la temperatura camerei, se toarnă în matrițe pentru cuburi de gheață și se congelează. Se adaugă câteva cuburi de cafea peste lapte, și va puteti bucură de un cocktail delicios, revigorant.

6255010-depositphotos_26312661_original-1469020204-650-53c212670e-1472237058

4. Cafeaua devine pur și simplu încântătoare daca adaugam condimente! Pune un vârf de cuțit de cardamom într-un ibric, se adaugă ghimbir, nucșoară, sau un baton de scorțișoară și se încălzește la foc mic. Băutura va absorbi gustul și aroma de condimente.

Citește și:   Care sunt cele 9 soluţii care te pot trezi dimineaţa mai bine decât cafeaua?

5. Dacă adăugați 2 sau 3 cristale mici de sare in cafeaua ta, vor întări aroma băuturii.

5. Dacă doriți ca să obțineți gustul maximde bun, luati ibricul de pe foc, de îndată ce cafeaua începe să fiarbă. Se scoate spuma, se amestecă cafeaua, și apoi puneți-l înapoi pe foc. Este mai bine să repetati aceste acțiuni de trei ori.

6. Cafea poate fi nu numai o băutură, ci, de asemenea, un aliment. De exemplu, sub forma unei inghetate de cafea, care vă poate reîmprospăta într-o zi fierbinte de vară.
6255060-iced-coffee-chocolate-chip-popsicles-6161-june-30-2016-1469012535-650-3633ac9ca0-1472237058

7. Dacă doriți  să aibă un gust mai moale si catifelat, se adaugă o jumătate de linguriță de unt când pregătește.

8. Dacă preferați cafea fără cofeină, se adaugă 2-3 semințe de cardamom . Acest condiment distruge cofeina, fără a altera proprietățile benefice ale cafelei, și dă o aromă usor picanta.

9. În scopul de a obține cel mai bun gust si aroma de cafea măcinată, se încălzește cafeaua jumătate de minut, fără a adăuga apă.

Citește și:   11 cele mai îngrozitoare toalete din lume

Sursa

Leave a Response