close

CE MÂNCA AUDREY HEPBURN LA MICUL-DEJUN

wallup.net

Îl considera un obicei esențial, așa încât niciodată nu sărea peste el. În plus, pentru Audrey Hepburn, micul-dejun era o plăcere, mai ales când era savurat la sfârșit de săptămână, în tihnă, împreună cu familia ei. Ce-i plăcea actriței cel mai mult să mănânce dimineața?

Luca Dotti a povestit despre asta în cartea „Audrey at Home”, în care a portretizat-o pe mama lui ca pe o femeie care a fost mult mai fericită acasă, gătind sau grădinărind, decât pe marea scenă de la Hollywood.
„Mănâncă mereu același mic-dejun: două ouă fierte, o felie de pâine integrală prăjită, cumpărată de la un magazin cu produse sănătoase, și trei sau patru cești de cafea cu lapte.”

Fragment dintr-o ediție din 1959 a revistei „Good Housekeeping”
În perioadele în care Audrey se afla în casa ei din Tolochenaz (Elveția), prima masă a zilei suferea însă mici variațiuni. „Dacă era singură, lua micul-dejun în pat. Pregăteam o tavă cu cafea, lapte, pâine integrală prăjită, gemul ei preferat – de cireșe – unt, și mereu adăugam un trandafir din grădina noastră.”

Citește și:   7 metode TESTATE care nu te lasă să te îngraşi de sărbători

Rochita Orunesu, fosta bucătăreasă a lui Audrey Hepburn, în cartea „Audrey at Home”, de Luca Dotti

Leave a Response